Vrienden van de Leidsehout Vereniging vrienden van
De Leidse Hout

Verslag Harmonie Voorschoten

Op 17 september trad Harmonie Voorschoten op in de Waterlelie. Zie onder voor het verslag hiervan.

Op zondag 17 september trad voor ons op Harmonie Voorschoten. Een blaasorkest in concertformatie. Wat een geweldig muzikaal niveau! Zij brachten een zeer gevarieerd repertoire ten gehore, er was zelfs nog tijd voor een toegift. Op een van de nummers werd door 3 orkestleden ook nog een “dansje” uitgevoerd. De weergoden waren ons goed gezind, alhoewel de orkestleden wel te lijden hadden van de koude wind. Een speciale vermelding voor trompettist Martijn, het jongste orkestlid, 12 jaar!! Geweldig hoor Martijn.

< Ga terug

Tango El Portal, een nieuw sextet uit Nederland


Op zaterdag 9 augustus 2014 speelt het orkest Tango El Portal op Zomertango de Waterlelie. Het orkest speelt Argentijnse tangomuziek. Kort na het oprichten won Tango El Portal de tweede prijs bij het internationale concours Concurso Doble Ocho.
Lees verder

Muziekvereniging de Burcht


Zondag 6 juli een optreden in de Waterlelie van Muziekvereniging De Burcht. De vereniging viert dit jaar haar 60-jarig bestaan! Het is de Burcht gelukt haar eigenheid te blijven laten zien en horen. Alle reden om de Burcht sound te komen beluisteren.
Lees verder

Harmoniekapel Werkmans Wilskracht


Harmoniekapel Werkmans Wilskracht is met haar 112-jarig bestaan onbetwist de oudste muziekvereniging van Leiden. Het orkest speelt op 15 juni 2014 muziek van modern tot ouderwets, van mars- tot filmmuziek en van barok tot pop.
Lees verder

Zomerconcerten nu echt van start


Na de verregende valse start een week eerder, valt op 18 mei dubbelkwintet “Divertimento” de eer te beurt de reeks Waterlieconcerten te openen.
Lees verder

Blazersensemble Divertimento


Op 18 mei treedt voor u op het Blazersensemble Divertimento. Het is een nieuw ensemble van tien blazers: fluit, hobo, klarinet, hoorn en fagot. De leden komen uit Leiden en omstreken. Wat ze met elkaar gemeen hebben is de liefde voor muziek.
Lees verder

Zondagmiddagconcerten van start


Amigo Stageband bijt de spits af op 11 mei met een mix van jazz, moderne swing en evergreens. Als je moeder wilt verrassen, neem haar dan mee naar de Waterlelie. Het concert begint om 13:30 uur.
Lees verder

Download hier het beheerplan volkspark de leidse hout

Downloaden

Bekijk de laatste foto's

Naar fotoalbum